lianne

Lianne tijhaar

Lianne is redacteur bij Filosofie Magazine. Ze studeerde filosofie in Nijmegen en forensische orthopedagogiek in Amsterdam. Ze schrijft, interviewt, houdt zich bezig met de online strategie van filosofie.nl en organiseerde onlangs het Waanzin Festival. Maar tegelijkertijd worstelt ze met de vraag: hoe draag ik als filosoof bij aan een betere wereld? 

 
sophie.jpg

Sophie van balen

Sophie studeerde filosofie in Amsterdam en maakt sindsdien programma's voor verschillende filosofische redacties en evenementen zoals Filosofie Magazine, Felix & Sofie en Brainwash. Naast het organiseren geeft ze werkgroepen in publieksfilosofie en praktische filosofie en probeert ze tijd te vinden om artikelen te schrijven.

 

nele goutier

Nele is multimedia redacteur bij Filosofie Magazine, waar ze schrijft en videoproducties maakt. Daarnaast doet ze onderzoek naar veranderingen in het medialandschap voor de Universiteit van Amsterdam. Ze studeerde Culturele Antropologie, Ontwikkelingsstudies, Politicologie en Internationale Journalistiek aan universiteiten in Nederland, Indonesië, Frankrijk, Denemarken en Cuba. Naast haar inzet voor meer gendergelijkheid zet Nele zich in voor meer culturele en etnische diversiteit in de media.

 
eveline.jpg

Eveline groot

Eveline studeerde filosofie, klassieke cultuur en religiestudies aan de Universiteit van Amsterdam en University of Edinburgh. Hoewel ze een grote liefde heeft voor de grote Griekse denkers, is zij niet blind voor de eenzijdige stem in dit denken. Als coördinator voor de Maand van de Filosofie, programmamaker en docent zet ze zich in om filosofie een breed draagvlak te geven in de maatschappij. Hoe meer diverse stemmen het filosofische denken daarbij voeden, hoe beter.